Nieuw in de verhuur Martin Mac Viper XIP

03-09-2024

De Martin MAC Viper XIP combineert de legendarische Viper performance met de Martin XIP slimme weersbestendigheidstechnologie en de meest robuuste feature set dat Martin ooit heeft ontwikkeld. Met de beste functies die de iconische Viper-reeks hebben gedefinieerd, zoals Viper Profile, Performance, Wash en Wash DX, bouwt de MAC Viper XIP voort op zijn legacy en zet een nieuwe standaard voor all-in-one perfomance, innovatie en betrouwbaarheid.

Het nieuw ontworpen optical system tilt de ervaring naar een hoger niveau met een high-resolution projectsystem dat ongeëvenaarde scherpte in gobo-projecties biedt. Uniek high-contrast levels in combinatie met briljante en scherpe lensontwerpen zorgen voor onvergelijkbare haarscherpe mid-air effecten.

Met zijn uitstekende pakket van high-output optical performance, XIP smart weatherproofing technology, premium featureset, lage geluidsproductie, kleinere footprint en eenvoudige onderhoudbaarheid, domineert de MAC Viper XIP de categorie van middelgrote tot grote moving heads. Deze Viper levert zowel binnen als buiten, het hele jaar door, in elk soort weer. MAC Viper XIP – the LEGEND strikes again.

Deel dit artikel

HVR Show Equipment B.V.
De Hammen 2
5371 MK Ravenstein
0486-412777
info@hvr.cc

KVK: 16060198
BTW: NL8099.45.770.B01

Op werkdagen geopend
van 8.30-17.30 uur